CHARMED - Bűbájos boszorkák
MENÜ
 
GALÉRIÁK
 
JÁTÉKOK
 
EXTRÁK
 
MULTIMÉDIA
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2003-12-18
 
Újdonságok

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Hamarosan friss!!

Kate  2004.09.11. 20:43
Ne haragudjatok hogy nem frissítettem, de az iskolakezdés nem könnyű, főleg a költözéssel, vendégekkel, felfordulással és témazárókkal együtt!!! Szóval ma frissítettem volna de az uw hibája miatt nem tudom feltölteni azt a sok sok képet amit ma frissíteni akartam!! Köztük új epizódképekket (7.02) , Finleyről nagyon sok képet és egy új Rose-os promot na meg nagyon sok blendet!! Ígérem amint jó lesz az uw rögtön feltöltöm!! Mégegyszer bocs mindenkinek!

Verseny eredménye..

Kate  2004.08.28. 13:16

Itt van a játék eredménye!!

1. kategória
Phoebe3- Kitty- DDodo- Réka- Lucia- Ví

2. kategória
Phoebe3- Ruby- DDodo- Réka- Lucia- Kitty

3. kategória
Kitty- Roni- Réka- Eszter- Lucia

4. kategória
Kitty- Réka- Lucia

5. kateógria
Phoebe3- Réka- Ruby- Kitty- Lucia

Ezzel le is zárom ezen az oldalon a játékot!! Aki szeretne blendeket csinálni látoagasson el a másik oldalamra (http://blendingdreams.uw.hu ). Sok sikert mindenkinek!

Friss!!

Kate  2004.08.26. 21:06
Készítettem egy videót és mivel elég rég volt már friss főleg amiben vidit tettem fel ezért most végre vidis friss van :)) ITT töltsétek le a Valhalley of The Dolls-os videót. Ezenkívül több hírem is van.

Először is: Gondolom mindenki észre vette a számlálón a változásokat!! Először 3000-re ment le most 9333 van vagyis majdnem egy ezressel kevesebb. Hát nagyon sajnálom de hát a gportal az gportal.

A második: örömmel jelentem be: csináltam egy blendes oldalt!! Ugyanolyan mint a mostani játékom csak az oldal olyan hogy kizárólag blendeket kell készíteni. A címe:
Blending Dreams. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Amit a szavazásban megválaszolhattok. Megmaradjon-e ezen az oldalon is a játék azonban nyeremények nem lesznek (hiszen ha a másik oldalra is kell csinálnom kicsit sok lenne, és sajna ennyi időm nekem sincs) vagy úgy ahogy van szünjön meg a játék ezen az oldalon és aki akar jelentkezni menjen a másik oldalamra. Ha az első mellett döntötök ezután a forduló után mindenképp megszűik a játék!! Ezenkívül csináltam egy Reese Witherspoon-os egy Chris-es és egy Piper+Leo-s blendet!!

UI: Az új oldalról véleményeket várok a
vendégkönyvbe :)))

Rengeteg sulicucc!!!!

Kate  2004.08.20. 16:01
Óriási friss már megint a sulicuucok terén: Csináltam 3 órarendet, 11 vignettát és 6 db vonalzóra ragasztható matricát!!! Kezdjük az elejéről....

Van egy
Oh my Goddess-os órarend, egy szintén ebből a részből való Phoebe -s és egy Valhalley of the Dolls-os.
A vignetták: Szándékosan csináltam olyanra hogy nem vonalkáztam be és nem fehér háttérre hiszen szerintem sokkal szebb úgy ha lemented a gépedre, ráírod a neved és az osztályod majd azután nyomtatod ki mint ha kinyomtatod és kézzel ráírod az amúgy is sötét háterrű vignettára a neved!

Prue-s vignetták:
Shannen promo-s és egy epizódképes,

Pipere-s vignetták:
2. évados promo és szintén még egy promoképes.

Phoebe-s vignetták:
5. évados promo, Witch's Tail-os, Bad World-ös és egy 1. évados promo

Paige-s vignetták:
5. évados promo, 6. évados promo és még egy promo.

Vonalzómatricák használata: Ezek a matricák 15 centis vonalzókra készültek: kinyomtatod őket öntapadós papírra, kivágod és ráragsztod egy sima vonalzóra! Van belőlük egy
4. évados Paige-s, 5. évados Paige-s, Shannen-es, 5. évados közös, 6. évados közös, 6. évados promo. Nyomtassátok ki őket és legyen mindenkinek Charmed-es tanéve :)) És írjatok a vendgékönyvbe :)

Friss!!

Kate  2004.08.18. 20:44
Örömmel láttam hogy a füzetborítók mindenkinek tetszenek, ezért ma is csináltam 5-öt! De A5ös füzetre valókat! Egy Shannen -est, egy Holly -st és két közöst: egyik és másik!! Valamint a másik nagy örömöm: alighogy fenn vannak a harmadik forduló feladatai máris 15 munkát tettem fel!!! Köztük DDodoét, Luciáét, Phoebe3-ét és Rékáét. Köszönöm!!

Még egy kis friss!!

Kate  2004.08.17. 19:48
Feltettem Lucia és DDodo munkáit, valamint csináltam sulicuccokat. DE nem vignettákat vagy könyvjelzőklet hanem Charmedos füzetborítókat!! A5-ös méretűeket csináltam hiszen ezeket könyebb kinyomtatni. Azonban van egy pár olyan borító amihez sajna elég sok festék kell, de ha az ember valamit nagyon akar akkor azt meg is tudja csinálni, szóval sok sikert!! Csináltam egy Alyssás-t egy Holly-st 5-dik évados Holly-st, egy Rose-ost és még egy hatodik évados Rose-ost. Ha vki igényt tart A4-es méretű füzet-re való borítóra csak írjon és csinálok!! És a vendégkönyvbe ezelről a borítókról írjátok meg a véleményeiteket!

Friss!!

Kate  2004.08.17. 13:18
Feltettem a harmadik forduló feladatait! Van köztük minden: Piper+ Phoebe, Mrs. Hellfire, ötödik évad, hatodik évad egyszóval nagyon sokszínű és változatos lett ez a forduló!Nevezzetek be! A másik friss: kicseréltem a hét aniját egy vidám Bad Bad World-ös anira!!

Jóóóó hír!

Kate  2004.08.16. 18:27
Van egy nagyon jó hírem! Igaz ugyan hogy csináltam már egy oldalt de mivel azt Wya design-ja alapján ezért gondoltam inkább csinálok egy teljesen saját oldalt! A címe: www.charmedsite.uw.hu .Remélem minél hamarabb és minél többet tudok frissíteni! Hamarosan elérjük a 10000 látogatót és ezt az oldalt erre az alkalomból ajándékként csináltam de nem akartam várni még napokat vele ezért ez az ajándékom előlegbe :))
A másik szupi hír: itt a vége a második fordulónak! És megvannak az eredmények! A következő fordulóról hamaroan gondoskodni fogok de addig is nézzétek meg a
nyerteseket hátha TE is köztük vagy :)) A vendégkönyvbe pedig írjátok meg a véleményeiteket az új oldalról ahova hamarosan el költözik a Charmed-Site!!

Egy kis friss!

Kate  2004.08.14. 18:09
Ma nem firssítek sokat csak elmondom hogy a munkáitok nál fenn vannak Réka, Kitty, Ruby és Roniboszi blendjei. Valamint egy Harry Potter es blendet készítettem.

Sulicuccok!!

Kate  2004.08.13. 17:31
Sajnos közeledik az iskola :((. De a sulicuccok amiket most csináltam biztos feldobják a szürke hétköznapjaitokat! Legalábbis remélem. Elég sok mindent készítettem. 12 könyvjelzőt, 13 vignettát és 3 órarendet: egy Shannen-est, egy A Call to Arms-osat és egy Valhalley of the Dolls-osat (ez a kedvencem!! Én biztos hogy ezt fogom használni :)). Valamint megint egy meglepetés ért. Balázs, a www.xtinahungary.atw.hu szerkesztője a 'Legjobb g-portálos Charmed oldal' kategóriában az én oldalamat tartotta a legjobbnak. Kaptam tőle ajándékba egy képet. (Az egyik kedvenc promoképem). Ezúton is szeretném megköszönni!!! Örülök hogy ennyire tetszik az oldalam. És el ne felejtsétek a vendégkönyvet a sulicuccokról és a az új oldalamról is.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
A hét idézete

"Nem hiszek a szabályokban... Boldog lennék ha 70 évesen megmászhatnák egy piramist. És tudom hogy meg is fogom tenni"  - Rose McGowan

 
SZEREPLŐK
 
KÉPEK
 
SOROZAT
 
LINKEK
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?