CHARMED - Bűbájos boszorkák
MENÜ
 
GALÉRIÁK
 
JÁTÉKOK
 
EXTRÁK
 
MULTIMÉDIA
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2003-12-18
 
Sorozat

Reckless Abandon

  2004.03.18. 17:55
Phoebe (mint mindig) új munkát keres, de közben tesz egy látogatást Darryl körzetében és felajánlja neki a segítségét egy bűncselekmény megoldásához. Amit persze Darryl visszautasít. Nem sokkal ezután egy csecsemőt hoznak be a rendőrségre, Matthew-et akit a családja kitett az utcára. A csecsemőt megpróbálják megnyugtatni, elaltatni de Phoebe-nek közben egy látomása lesz, amiben azt látja hogy Matthew apját megöli egy szellem. A lányok megkérik Darryl-t hogy had vegyék magukhoz a kisfiút és majd ők foglalkoznak vele, amíg sikerül a szellemet letartóztatni. Piper-nek, Prue-nak és Phoebe-nek halvány fogalmuk sincs azonban arról hogy mekkora gonddal jár egy kisgyerek gondozása így hamarosan katasztrófába torkollik az ügy!! A Halliwell-ház tele lesz pelenkákkal és Matthew egyfolytában csak sír. Hamarosan Darryl segítségével megtudják a lányok hogy Matthew egy jómódú családhoz tartozik amin egy átok ül. Matthew-et az apja tette ki mert megpróbálta megvédeni a szellemtől úgy ahogy azt megpróbálta már a nagybátyja az apja és a nagyapja…. Vajon sikerül megmenekülniük??

Heartbreak City

  2004.03.11. 19:29
Phoebe, Piper és Prue moziba mennek: Prue Jack-kel és Piper Dan-nel és Phoebe.. hát igen Phoebe az utolsó pillanatban lemondja az időpontot. Ideges a „nem létező” szerelmi élete miatt. Hiszen látja hogy a testvéreinek milyen szerencséjük van. Neki pedig nincs barátja!! Másnap reggel „látogatójuk” lesz, akit Phoebe elég rendesen megver. De a betolakodó közöli, hogy ő nem más mint maga Ámor. Ő, aki a szerelmespárokat összehozza és aki olyan mint egy kis angyal a nyilacskákkal. Phoebe-nek és a testvéreinek segíteniük kell neki, hogy visszaszerezzék azt a gyűrűt amit egy Drazi nevű démon lopott el tőle. És Ámor elmeséli Phoebe-nek miért nincs szerencséje a szerelemben. Ő elzárja a szerelmet a szívétől mert nagyon fél mindig Phoebe attól, hogy elveszíti azt az embert akit szeret. Azonban a közös harcukban Drazi ellen Phoebe-nek a szerelmet és a szeretetet a szívében kell „tartania”. A végére minden jóra fordul hiszen sikerült megszerezni a gyűrűt Ámornak akitől Phoebe még egy búcsúpuszit is kap!!!

Ms. Hellfire

  2004.03.03. 19:44
Péntek 13-a van. Prue, Piper és Phoebe a nappaliban beszélgetnek és éppen hogy sikerült megmenekülniük egy „merénylő golyózáporától”. Feltörte az ajtót és a bérgyilkos besétált át a konyhán a nappaliba… és rálőtt a lányokra. Szerencse hogy ott volt Prue mert az erejével visszairányította a golyókat a bérgyilkosra. Így egy jó nagy vértócsa lett a földön amitől a lányok eléggé megijedtek. A támadó nem démon volt!! A lányok nem tudják mit tegyenek ezért felhívják Morris felügyelőt. Amikor eljön hozzájuk Darryl elmondja nekik a teljes igazságot. Prue megtudja hogy Ms. Hellfire még éjfél előtt 13 boszorkányt akart megölni ezért Prue arra az elhatározásra jut hogy Ms. Hellfire-nek adja ki magát és elmegy a lejegyzett helyekre. Eljut Boss Bane Jessup-hoz akibe szerelmes lesz. Kiderül hogy az egész hátterében Barbas, a Rettegés Ura áll. Prue kap egy új erőt az asztrálkivetítést!!

P3H20

  2004.03.03. 19:42
Prue megtudta hogy a tónál ahol 20 éve az anyját a saját szeme láttára vízbe fojtották, titokzatos körülmények között az anyja kenuja felborult így a víz alá süllyedt és sosem tűnt fel többé. Valaki megpróbált segíteni de egy különös alak visszatartotta. Úgy tűnik Prue gyerekkori traumája visszatért, amikor megtudja hogy a gyerektábor (ami bezárt miután meghalt Patty) újra kinyitott. A lányok ezért odautaznak és megismerkednek egy fényörzővel, Sam-mel akiről kiderül hogy ő és az anyjuk egy szerelmespár volt annak idején. Prue, Phoebe és Piper meg akarják semmisíteni a vízidémont akit nem sikerült legyőznie Patty-nek és ezért az életét adta. Vajon megismétlődik-e a történet???

Mindenütt ott vannak

  2004.02.18. 18:39
Prue, Piper és Phoebe több varazslóval fognak szembekerülni, mint amennyit le tudnának győzni. A másik feladatuk pedig, hogy segítsenek egy férfinak , Eriknek, aki egy zavaros kódot oldott meg. Ez a kód egy antik tábla helyét fedi fel, ami a jövö legfontossabb eseményeit árulja el. De a lányoknak nem csak Eriket kell megvédeniük, hanem az Erik apját is. Egy agyszívó-warlock csoporttól kell megvédeniük akik arra pályáznak hogy Erik agyát is kiszívják hogy megszerezzék a táblát. Piper és Prue attól tartanak, hogy a férfiak akik irant érdeklődnek, warlockok lehetnek, ezért kimondanak egy varázsigét ami lehetővé teszi, hogy belássanak a gondolataikba és megtudják hogy igazán szereti-e Pipert Dan és Prue-t Jack.

A jó öreg fekete mágia

  2004.01.11. 12:26
Egy gonosz boszorka, Tuatha a jó boszorkányokat meg akarja ölni egy varázsjogar segítségével. Tuatha 200 év után most szabadult ki a pokolból ahol fogságban volt. A lányok megtudják Leotól hogy van egy kiválasztott, aki olyan tulajdonsággal rendelkezik hogy a varázsjogart jóra tudja használni és ezzel meg tudja semmisíteni Tuatha-t. Ez a kiválasztott egy tinédzser, Kyle. Azonban Tuatha is a jogar keresésére indul. Prue egy internetes árverési oldalon rátalál a jogarra és úgy próbálja megszerezni Eközben Pipernek el kell döntenie hog továbbra is leoval maradjon vagy inkább Dannal járjon.

Egyszerűen ellenállhatatlan

  2004.01.10. 14:37
Amikor egy hőhullám érte el San Franciscot Phoebe-nek különös álmai lesznek. Az álmaiban férfiakat öl meg. Morris felügyelő segít Prue-nak a négy meggyilkolt férfi halálának felderítésében. Phoebe attól félt hogy ő egy Succubus aki egy női démon. Prue figyelmezteti Phoebe-t hogy egy varázsigével elő tudják csalogatni, Piper meg fagyasztja a démont ,és akkor sikerül Succubust tűzzel megsemmisíteni és ekkor Phoebe-nek lenne igaza. Szerencsésebb esetben nincs igaza Phoebe-nek de szerencsétlenebb esetben aa varázsige kimondásának hatására Prue változik férfivá és neki kell a démont megölnie!

A sátán zenéje

  2004.01.01. 15:10
Végre megnyílik Piper klubja ami a P3 nevet kapta. Sajnos vendégek nincsenek és a költségek is csak emelkednek. Pipier kétségbeesésében nem is tudja mihez kezdjen amikor megjelenik egy híres együttes menedszere és tudatja vele hogy a Dishwalla nála akar koncertezni. Piper ezt örömmel elfogadja. Mikor eljön az este Jenny a szomszéd lány eltűnik, felbukkan Morris felügyelő is. Kiderül hogy a menedszer fiatal lányokat rabol el egy démonnak aki felemészti a lányok lelekeit. Piperéknek sikerül ezt megakadányozniuk és az össze lány megmenekül a menedzsert pedig letartóztatják. Pipernek pedig megoldódnak a pénzügyi problémái egyenlőre.

A festmény fogságában

  2004.01.01. 15:03
Prue egy gyönyörű kastélyt ábrázoló régi festményt kap hogy eladja az aukciósházban. Egyik este amikor egyedül van fényt lát kiszűrődni az egyik ablakból a festményben. Kiderül hogy már egy 70 éve a festménybe zárt férfit látott. Prue kimondd egy varázsigét ezért akarata ellenére ugyan de ő is a fesmény rabja lesz. Így már csak Piper és Phoebe segítségére számíthat. De Piper is kimondja a varázsigét és a festményben ragad...

Utazás a jövőbe

  2004.01.01. 14:58
Phoebenek tévézés közben szörnyű látomása lesz hogy meghal a jövőben. Ezért a 2009-be utaznak hogy ezt megakadályozzák. Sajnos késő hiszen nem tudják megmenteni Phoebe-t de megtudják hogy Prue egy gazdag és szőke üzletasszony lett és Prue legnagyobb csalódására nincsen férje. Pipernek azonban volt méghozzá Leo de házasságuk tönkrement és született egy lányuk, Melinda. Miután Phoebe elég a máglyán vissza kerülnek a jelenbe a lányok és megfogadják gogy nem lesznek olyan emberek mint amilyneket láttak 2009-ben.

Veszélyben a hármak ereje

  2004.01.01. 14:49
Prue-nak, Phoebenek és Pipernek ebben a részben van a boszorkánnyáválásuknak az egy éves évfordulója. Phoebe meg is akarja ezt ünnepelni, de Piper és Prue nem igazán. Ünneplésre azonban nincs is idő hiszen egy asztráldémon, Abraxas támadja meg őket és ellopja az árnyékok könyvét. Anélkül pedig nehéz lesz a lányoknak legyőzni őt.

 
A hét idézete

"Nem hiszek a szabályokban... Boldog lennék ha 70 évesen megmászhatnák egy piramist. És tudom hogy meg is fogom tenni"  - Rose McGowan

 
SZEREPLŐK
 
KÉPEK
 
SOROZAT
 
LINKEK
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?