CHARMED - Bűbájos boszorkák
MENÜ
 
GALÉRIÁK
 
JÁTÉKOK
 
EXTRÁK
 
MULTIMÉDIA
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2003-12-18
 
Újdonságok

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Költözés

Kate  2004.10.24. 13:20
Van egy jó hírem, az oldal el fog költözni a http://charmedsite.uw.hu -ra. Korábban is csináltam már egy oldalt de ez lesz a végleges, majd az őszi szünetben lesz időm, és átköltöztetem a dolgokat, és ezentúl valószínű hogy a frissek is ott lesznek!! Remélem mindenkinek tetszik és a véleményeket a vendégkönyvbe várom :))

Mega friss :)

Kate  2004.10.22. 20:34
Azt hiszem az utóbbi időben frissítettem már akkorát mint ma. Feltettem játékokat, videókat, új képeket, bannereket, blendeket stb.. valamint minden színésznőről valamit. De kezdjük az elejéről: elég sok blendet csináltam mostanában:
Blendek:
Liv Tyler , Lindsay Lohan colorize (eredeti ITT ), Kate Winslet add effects (eredeti ITT ), Kate Winslet colorize (eredeti ITT ).
Bannerek nektek:
Season 7. ,Alyssa, Rose
Játékok: Eddig még sehol máshol nem találhattál Charmedes memóriajárékot, de most játszhatsz vele ITT jó szórakozást. A másik „játék” ami nem is igazán játék hanem teszt, tölstd ki ITT hogy megtudd kire hasonlítasz leginkább!!
És most külön külön a színésznőkről a frissel:
Holly Marie: Ausztráliában Charmed-Marathon-t tartottak ahova Holly-t is meghívták aki „felkonferálhatta” a műsort, ezt a két videót nézd meg
ITT és a másikat ITT .
Shannen: Az új sorozatából a North Shore-ból letölthettek egy-pár videót, sajnos nem a legjobb minőségűek, sőt kimondottan rossz minőségűek, de aki szereti Shannen-t annak megéri megnézni. Innen töltsd le őket:
[1.], [2.], [3.], [4.], [5.], [6.]
Alyssa: Sok sok új képet tettem fel rendezvényekről, amiket ITT nézhetsz meg!!
Rose: Aki nem látta a Sense and Sense Abilty c. részt az
INNEN letöltheti azt a Peggy Lee számot (Fever) ,amit Paige énekelt ebben a részben.
Ezeken kívül feltettem 4 képet a 7.07:
Someone to Witch over me
-ből. Mindenkinek jó képnézegetés, videózást és zenehallgatást, a véleményeket a vendégkönyvbe várom:)

Friss!!

Kate  2004.10.21. 20:28
Annyian írtak már nekem hogy csináljak nekik bannert hogy mivel már nem tom fejben tartani gondoltam csinálok egy pár „ingyen bannert” amit bárki kedvére használhat, linkelési feltétellel. Vannak külön-külön a szereplőkről és vannak olyanok amin mindhárman vagy négyen rajtavannak. Mindegyiknek két verziója van, az egyik amelyikre rá van írva valami szöveg (Charmed, Alyssa, Rose stb..) és van olyan amin nincs szöveg, erre ti ráírhattok akármit vagy ha szóltok ráírom amit szeretnétek. Azzal hogy nektek csináltam a bannereket nem lehet ezzel visszaélni hogy letörlöd róla a nevem és a saját banneredként tünteted fel (épp ezért kérem a linkelési feltételt). Köszönöm! Lássuk a bannereket:
Alyssa és (szöveggel)
Holly és (szöveggel)
Shannen és (szöveggel)
Rose I. és (szöveggel)
Rose II. és (szöveggel)
Charmed Ones I. és (szöveggel)
Charmed Ones II. és (szöveggel)
Charmed Ones III. és (szöveggel)

Friss!!

Kate  2004.10.17. 13:21

Erre a hétvégére egy jó nagy frissítést terveztem, már kész is vagyok vele, de sajnos az uw átmenetileg rossz, szóval nem tudtam feltölteni. Így ma csak a nagy friss azon részét tettem fel amihez nem kell uw. A meglepi frissem: Charmedes Puzzle. Egyenlőre 7 kirakó közül választhatsz de fokozatosan fog bővülni. Valamint ti is kérhettek kérhettek kirakót de erről bővebben: ITT. Megcsináltam Cleonak a Bad Bad Worldös blendet Phoeberől (tudom hogy nem háttér de ha mégse tetszik vagy csakis kizárólag hátteret akarsz akkor írj és csinálok.) Két változatban nézheted meg: egyik, másik.
További játékokat és teszteket teszek fel amint jó lesz az uw. UI: Jó hír: Chris egy rész erejéig visszatér a 7. évadban hogy
segítsen Leo-nak :))
Ui: Új a hét idézete, animációja és új banner, remélem mindegyik tetszik mindenkinek :)

Egy kis friss :)

Kate  2004.10.13. 17:57
Ma cak egy kicsit frissítettem mert csak erre volt időm: feltettem egy Rose-os órarendet és jópár vonalzómatricát, mert úgyérzem ezidáig elég keveset csináltam. Ma 11et csináltam. Nézzük sorba milyenek vannak:
Rose McGowan,
Phoebe Halliwell (1.),
Holly Marie,
Season 4. (1.),
Season 6. ,
Phoebe Halliwell (2.),
Rose,
Piper,
Phoebe Halliwell (3.),
Prue Halliwell (3.),
Season 4. (2.), és az órarend: ITT

Alyssa

Kate  2004.10.10. 13:07
Feltettem 15 képet Alyssáról, ezeket az Alyssa galériába tettem de nem új képek csak eddig még nem láttam ezeket és gondoltam felteszem. Valamint ezekből a képekből alkottam egy blendet. ITT nézd meg!

Nagy friss!!

Kate  2004.10.08. 21:30
Ma feltettem nagyon nagyon sok, sőt rengeteg új MSN ikont, köztük kb 30 Shannenest, aztán van Chrises, Leos, Cole-os és nagyon sok más (Holly, Rose, Alyssa):) A következő frissben Wyattról, Árnyékok könyvéről, Barbasról és családtagokról lesznek majd, de remélem egy ideig megelégszetek ennyivel.
Ezenkívül 16 kép Hollyról, Finleyről és Finoláról (együtt) a
Holly galériában valamint a 7.05: Once in a blue Moon promoképek a hetedik évados galériában. Nagyon régen tettem már fel a munkáim (blendek és bannerek) és mivel milliót csináltam a legutolsókat fogom feltenni:
SIMA BLENDEK (regular):
-
Holly Marie Combs
- Season 7.
- Season 7.
COLORIZE:
-
Kate Winlset(eredeti: ITT)
-
Cameron Diaz (eredeti: ITT)
ADD EFFECTS:
-
Smallville (eredeti: ITT)
Ezentúl is valószínű hogy ilyen gyakoriságban lesznek a frissek, vagyis hétvégén, viszont akkor nagy frissek mint most!!

Friss!!

Kate  2004.10.02. 21:28
Cleo kérésére ma feltettem jó pár MSN ikont!!! Nem számoltam meg mennyit, nagyon sokat :) Ma csak ennyit frissítettem de ha igányt tartotok rá ez mindig fog bővülni, csak írjátok meg!! Ja és a blendes oldalamra jelentkezzetek!!!! Köszi

Frissítés!!

Kate  2004.09.26. 11:02
Ma leginkább az Alyssa rajongóknak kedvenzek mert feltettem róla nagyon sok friss és új kéet. 7-et az októberi FHM-bőlés szintét 7-et róla és a lakásáról. Ezenkívül feltettem a 7x04: Charrmed!! -ből 9 képet (köztük szintén nagyon sok Phoebe-s van). Nyitottam egy új menüt, Galériák néven, ide a friss képeket teszem fel aszínészekről és a 7dik évadból. Kicseréltem a hét animációját, de a hgét idézete azért marad mert nekem ez tetszik és sztem nem is az a lényeg egy oldalban hogy mi a hét idézete, de ha tévedek bocsánat. A frissítések hiányának az oka hogy nagyon sokat dolgoztam a blendes oldalam új designján (Hilary Duff-os) valamit remélem megérti mindenki hogy nekem is iskola van két oldalam (és az oldal átköltözése egy html-es oldalra is hátravan) és dolgozatok valamint szabadidő nekem is kell. De megpróbálok frissíteni!!

Friss!!

Kate  2004.09.18. 21:09
Ahogy megígértem most frissítek!! Feltettem egy új promoképet Roseról, és egy friss képet Shannenről, ezenkívül van egy új menüpont: 7. évados képek<. Ide feltettem a 7.02ből és a 7.03ból pár képet, valamit kiderült hogy a 7.07es rész címe: Someone to Witch Over Me. Ezenkívül kismillió blendet csináltam ami összevissza van 2 gépen is ezért majd ha összegyűjtöttem őket felteszem!! Valamint jelentkezzetek az oldalamon a játékra!
Ui: Az ígéret szép szó ha betartják úgy jó... ezért felttem
Finleyről és Hollyról rengeteg képet. Mára ennyit hamarosan újra frissítek.
Ui1: Először a másik
oldalam új designján dolgozom és a frissítéseken valamint a blendeken ezért a videók feltöltése utána fog következni!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
A hét idézete

"Nem hiszek a szabályokban... Boldog lennék ha 70 évesen megmászhatnák egy piramist. És tudom hogy meg is fogom tenni"  - Rose McGowan

 
SZEREPLŐK
 
KÉPEK
 
SOROZAT
 
LINKEK
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?