CHARMED - Bűbájos boszorkák
MENÜ
 
GALÉRIÁK
 
JÁTÉKOK
 
EXTRÁK
 
MULTIMÉDIA
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2003-12-18
 
Epizódok *1.évad*

Ezentúl itt nézhetitek meg a részek rövid tartalmát!!

Mivel az első két résznél nem voltam a harmadiktól kezdem!!

APÁBÓL EGY IS ELÉG

Házavató buli van az új szomszédoknál. Phoebe és Piper örömmel tesznek eleget a meghívásnak, de Prue-nak semmi kedve bulizni. Pedig még Trudeau felügyelőt is odarendelték a lányok. Furcsa egybeesés, hogy pont amikor előkerül a régen látott apa, valaki többször is megkíséreli elvinni a varázskönyvet. Prue egyértelműen az apjára gyanakszik, míg a húgai csak örülni akarnak az együttlétnek, és azon imádkoznak, hogy ne az apjuk legyen a gonosz.

HALÁLOS SZERELEM

Mark születésnapja a szellemek hónapjában van, és hiába minden erőfeszítés az anyja részéről, ő nem hajlandó magához venni a védelmező amulettet. A kínai negyedben meggyilkolják, és testét elégetik. A kínai mítosz szerint, ha egy holttestet nem temetnek el időben, a szelleme a pokolban köt ki. Most Mark szellemének a túlvilági sorsa, 3 titokzatos testvér és egy felügyelő kezében van...

AZ ÁLOMLOVAG

Skye-t, a pincérlányt meglátogatja álmában egy különös fiú. A kikosarazott fiú így áll bosszút rajta és gyilkolni akar. Ha valaki álmában meghal, akkor a valóságban is meghal. A rendőrség és persze Andy már megint értetlenül áll az ügy előtt. Közben Prue és Phoebe valami huncutságban mesterkednek. Miután már belefáradtak az igazira való várakozásba, úgy döntenek, hogy a szerelmi kötéssel próbálkoznak. Prue nem száll be a játékba, ám amikor elalszik az ő álmában is megjelenik az "álomlovag"...

POKOLI MENNYEGZŐ

Mesebeli esküvőre készülnek a Spencer birtokon. Ha minden a terv szerint alakul, az ifjú Spencer oltár elé vezeti a bájos Allison-t. A party-szervizről, Séf Moore személyében, a Quaqe vendéglő gondoskodik. De hamarosan kiderül, hogy minden a feje tetejére áll... Betoppan az örömanya régi ismerőse, akinek 20 évvel ezelőtt odaígérte a fiát, és elszabadul a pokol...

A VARÁZSTÜKÖR

Piper és Phoebe harcot vívnak egymással Leo szerelméért. Mindketten komolyan veszik a küzdelmet és a csábítást, de most varázslat nélkül. Közben Prue is szeretne végre Andy-vel randizni, de ez valahogy nem akar sikerülni. Betoppan az életükbe egy titokzatos lány, Aviva, aki szintén boszorkánynak mondja magát. De kitől kapta az erejét? Prue veszélyt sejt és nyomoz utána. Kiderül, hogy egy gonosz Démon irányítja...

AZ IGAZSÁG FÁJ

Különös gyilkosságok történnek a városban, az áldozatok szeme színtelen és a homlokukon egy égési jel van. Phoebe-nek a látomásában egy fiatal nő esik áldozatul ennek a furcsa gyilkosságnak. Prue nagyon boldogtalan, mert attól retteg, hogy, ha Andy megtudja a titkát, az a kapcsolatuk végét jelentené. Phoebe unszolására, az Árnyékok Könyvéhez fordul segítségért. A válasz: "Az igazság varázslata". Amint elszórja az igazság magját, furcsa mód, mindenki az igazat és csakis az igazat kénytelen mondani. Ha tetszik, ha nem...

AZ ÜK-ÜK-ÜKNAGYANYÁNK

Prue, Piper és Phoebe mindhárman Melinda Warren leszármazottjai, aki az 1600-as évek végén élt Massachusetts-ben, s akit boszorkánysággal máglyán égették el. Szerelme, Matthew árulta el, amikor felfedte neki boszorkányságát. Matthew Tate ugyanis warlock volt és csak az erejét akarta. Melinda azonban túljárt az eszén, átkot szórt rá és bezárta őt egy medálba mielőtt megégették volna. Most ez a medál az aukciós házba és persze Prue kezébe kerül, amit sajnos ki is nyit. És nem véletlenül, főnöke Rex és Hannah mesterkedése áll mögötte, akik warlock-ként szintén Matthew és a lányok erejét akarják. Meg kell hát idézniük Melindát, hogy segítséget kérhessenek tőle.

AKI MÁSNAK VERMET ÁS...

Rex és Hannah még kap egy lehetőséget, hogy megszerezzék a három lány erejét. Rex az új erővel, amit kapott gondolatban ki tudja vetíteni magát és akaratát másokra. Prue-t elbűvöli, aki tudta ellenére hozza el az aukciós házból a legértékesebb ékszert, a páncélteremben őrzött Romanov diadémot. Az ügyből természetesen rendőrségi ügy lett, amit Andy vezet. Minden Prue ellen szól és le is tartóztatja. Rex és Hannah csak erre vár, csapdába csalja a lányokat. Zsarolással kényszerítik ki a három erőt, cserébe ejtik a vádakat. Az utolsó pillanatban Piper kedvese, Leo segít rajtuk. Igaz nem tudják, de Leo egy Angyal.

AZ ÁTKOZOTT URNA

Phoebe nagy izgalomban van, mert a régi New York-i szerelme átutazóban van San Francisco-n, és fel szeretné keresni. Hamarosan kiderül, hogy azért jött Phoebe-hez, hogy szívességet kérjen tőle. Elmondása szerint, egyiptomi utazása során egy bazárban vásárolt egy urnát és el szeretné mielőbb adni, Prue segítségével. Egyedül Prue-nak gyanús ez a hirtelen látogatás, de minden tőle telhetőt megtesz Phoebe kedvéért. Még az árverés előtt kiderül, hogy az urna nemcsak, hogy lopott, de még átkozott is. A legenda szerint a tolvajok, az életükkel fizetnek meg a kapzsiságukért.

A WENDIGO

Piper dúrdefektet kapott egy parkban és nem boldogul egyedül. A telefonja is lemerült, mielőtt segítséget tudott volna kérni. Furcsa hangokat hall és hirtelen a fák mögül megtámadja egy szörnyeteg...Vesztére egy telefonfülkébe menekül, viszont onnan nem tudja használni az erejét, és a támadója megsebesíti. Már majdnem feladja, amikor megjelenik egy férfi, és egy fényjelző pisztollyal elriasztja a szörnyeteget.

PÉNTEK 13.

A legenda szerint minden 1300 évben egyszer, péntek 13-án megjelenik a Rettegés Ura, és halálra ijeszti azokat a boszorkányokat, akik félnek valamitől. Egy okkult könyvesboltban csütörtök éjfélkor már csak 13-at ütött az óra. És elkezdődött a különös gyilkosságok sorozata...Az Árnyékok Könyvében a Bűbájos testvérek anyja üzen a lányoknak. Figyelmezteti őket, hogy csak akkor menekülnek meg, ha feloldják a félelmüket és bíznak a legnagyobb erőben...a szeretetben.

TILTOTT SZERELEM

Halliwell-ék padlásán boszi módra nagytakarítanak a lányok. Közben azon folyik a vita, hogy kiselejtezzék-e a régi játékokat, vagy eltegyék a kis porontyoknak. A döntés nem születik meg, mert a szellemtáblán üzenet érkezik Prue részére, mely így szól: Segítség, Max! Sejtik, hogy valaki bajban van, de itt véget is ér az üzenet. Prue, teljes bedobással kezd el nyomozni, pedig nem is sejti, hogy a régen látott Leo-nak köszönheti ezt a nemes feladatot. Leo közben búcsúzik, az angyalok, avagy a fény őrei nem szerethetnek bele még a jó boszorkákba sem. Ő pedig nagyon is beleszeretett Piperbe.

A MUMUS

Földrengés söpör végig San Francisco városán, és ezt követően a Halliwell házban irdatlan bűzre ébrednek a lányok. Miközben a gázszerelőt a pincébe irányítják, az idősebb lányok felelevenítik azt az éjszakát, amikor Phoebe 5 évesen átviharzott a szobán és azt kiabálta, hogy "mumus van a pincében". Azon az éjszakán a nagyanyjuk mondott egy mesét a mumusról, de csak Phoebe vette komolyan, olyannyira, hogy az óta se tette be a lábát a pincébe. Ezen a reggelen a gázszerelő segítségért kiabál a pincéből, de csak Phoebe van otthon. Össze kell szednie minden bátorságát, hogy lemenjen és segítsen neki...


AZ IGAZI PRUE

A hadak urainak szimbóluma egy kristálykard. A klán természetfölötti harcosokból áll, akik az idő kezdete óta léteznek, céljuk háborút szítani. Húsból és vérből vannak, és míg náluk a kard sebezhetetlenek. Ám aki a klánból kegyvesztett lesz, vissza kell lopnia a képességeit. Gabriel, a kegyvesztett hadúr is vissza akarja szerezni a hatalmát. Ehhez szüksége van egy elsőszülött boszorka erejére, így Prue élete veszélyben van. Csak úgy győzhetik le, ha saját kristálykardjával ölik meg. Ehhez azonban meg kell sokszorozniuk erejüket.

VISSZA A MÚLTBA

Egy warlock meg akarja ölni a három testvért, hogy megszerezze a Hármak Erejét. Ebben egy gyuru segíti őt. Legyőzéséhez a testvéreknek vissza kell térniük a múltba, hogy anyjuk és nagyanyjuk segítségét kérjék...

A KÍSÉRTÉS

Brendan az apja után warlock, s az anyja után ember. Egész életében azért küzdött, hogy legyőzze a gonosz énjét és ellenálljon a két warlock testvérének. Megszökik otthonról, és a templomba menekül, hogy pappá avattassa magát. Csak így szabadulhat meg örökre az apai örökségtől. A testvérei meg akarják ezt akadályozni, mert szükségük van Brendan-ra ahhoz, hogy megvalósuljon a Rowe Sámánok Szövetsége, és ezáltal, a világ legerősebb varázslóivá váljanak. Prue, Brendan segítségére siet, és meggyőzi a húgait, hogy most egy warlock az ártatlan, akit meg kell menteni.

NINCS TÖBB TITOK

 Grimlock nevű démon rabolta el David-et egy parkban. De nem ez az első gyerekrablás ott, mert már 20 éve is történt hasonló. Az akkori áldozat túlélte, de örökre vak maradt. Phoebe tőle próbál most többet megtudni, és sikerül is. Az Árnyékok könyve szerint a Grimlock egy földalatti démon. Városról városra járnak, és a jó embert körülvevő fényes aura láttán szedik az áldozataikat. Az aurát az ártatlan gyerekek látással észlelik. A szemfény viszont visszaszerezhető 24 órán belül, ha az áldozat még él. Prue-ra rászáll egy újságíró aki látta, amikor használta a parkban az erejét. És most lehet, hogy minden kiderül!

A SZELLELMEK HARCA

Andy már mindent tud, de nehezen emészti meg. Egy új ügyben viszont nagyon is kell a lányok segítsége. Az Alcatras nevű börtönben leszúrnak egy őrt. Az ujjlenyomatok egy 36 évvel ezelőtt kivégzett sorozatgyilkostól, Jackson Ward-tól származnak. Most együtt nyomoznak, hogy megállítsák a bosszúra éhes gyilkos szellemét. A rendőrségen azonban nem nézik ezt jó szemmel, és Andy ellen a belügy eljárást indít.

A SZERELEM FÁJ

Leo, a fény őre visszatér, hogy megmentse Desy-t az árny őrétől, Alec-től. Ő azonban egy mérgezett nyíllal megsebzi. Leo a halálán van, és a három testvérnél talál menedéket, de Piper csak most tudja meg, hogy szerelme ki is valójában. Andy segít megkeresni Desy-t, de ezzel egyre jobban rászállnak a belügyesek, s végül kénytelen leadni a fegyverét.

DEJA VU

A belügyes Rodrigez nevű férfi egy démon. Így nemcsak Andy, de a Halliwell lányok is nagy bajban vannak. Ugyanis hármójuk erejét akarja, és ráadásul Tempus is segít neki. Visszaforgatja az időt úgy, hogy folyton ismétli a szerdát, amíg Rodrigez meg nem öli a három boszorkát...

2.ÉVAD

VESZÉLYBEN A HÁRMAK EREJE

Prue szemmel láthatóan nehezen viseli Andy elvesztését. Piper el van foglalva a hitelintézéssel. Phoebe emlékezteti a lányokat, hogy pontosan egy éve váltak boszorkákká, és hogy illene megünnepelni az egy éves évfordulót. De az ünneplésre nem marad idő, mert reggel egy félelmetes démon ébreszti őket. A padláson támad rájuk és elviszi tőlük az Árnyékok Könyvét. A lányok segítség nélkül maradnak, miközben sorra kezdenek megjelenni olyan démonok, akiket már megsemmisítettek a múltban, köztük Jeremy, a Mumus. Könyv nélkül elég nehéz visszaemlékezni azokra az átkokra, amelyekkel melegebb vidékekre űzték a gonoszt...

UTAZÁS A JÖVŐBE

Egy férfi folyton a lányok háza előtt végezteti el a kutyájával a dolgát, és Phoebe úgy érzi, hogy a kutya gazdáját móresre kell tanítani. Piper és Prue emlékeztetik Phoebe-t, hogy az erők nem arra vannak, hogy bárkit is megleckéztessenek vele, de Phoebe úgy érzi, hogy ez a kis megtorlás nem nagy ügy... Sőt, még a szomszédok is hálásak lesznek érte. A dolog megtörténik, és mint aki jól végezte dolgát, Phoebe elkezd tévézni. Miközben a csatornákat váltogatja, látomása támad. Azt látja, hogy élve elégetik a máglyán, és a nővérei nem tesznek semmit.

A FESTMÉNY FOGSÁGÁBAN

Egy gótikus kastélyt ábrázoló festményt visznek be az aukciósházba, és arra kérik Prue-t, hogy mindenáron adja el a képet. Prue már egyedül van az irodájában, amikor ijedten tapasztalja, hogy egy fényes pont van rajta. Nagyítóval közelebbről is szemügyre veszi a képet, és rémülten konstatálja, hogy a fény a kastély egyik ablakából jön. Benéz az ablakon, és azt látja, hogy egy férfi valami fénycsóva elől menekül. A festményről röntgenfelvétel készül, és azon szabad szemmel látható latin feliratot fedez fel. Amikor elolvassa fennhangon a feliratot, nyomban a festmény világába cseppen, ahol nincs is ideje felocsúdni, mert a férfival együtt, neki is menekülnie kell a fénycsóva elől...

 
A hét idézete

"Nem hiszek a szabályokban... Boldog lennék ha 70 évesen megmászhatnák egy piramist. És tudom hogy meg is fogom tenni"  - Rose McGowan

 
SZEREPLŐK
 
KÉPEK
 
SOROZAT
 
LINKEK
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?